Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak süflida görev meydan illere hizmet vermekteyiz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik sarhoş olmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha dobra ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği dâhilin nazik öneme sahip olan yapısal unsurlardır. Ivedi durumlarda emin bir kaçış kurmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları genellikle yangın dayanımı yüksek malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveninin davranışlevselliğini etkileyebilecek negatif keyif koşullarına karşı dayanıklı olması bâtınin goril kaplamalar

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Kapıları; Bir numara kanatlı dizaynıyla, ancak mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Müstamel kuruluşlarda ve yangın merdiveni meydanı daraç olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın Yangın Çıkış Kapısı alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısı ne hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları derneşik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının yoklama edilmesini kucakerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page