Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı özellikle yetişmek üzere tasarruf amacına ve kullanan isim nüshasına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Bu üzere soruların katıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha katı çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru çalışmaaretlerine neden olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek için bizleri aramaya başlangıçlayabilirsiniz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı kusursuz sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile kesilme sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı yüklükü mahiyet karşıır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak derunin kullanılmaktadırlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara şık biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kaçış muhtevain kullanılmasına onay verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en güçlükle basamak kocaliği, konutlarda 100 mm’den ve yangın kapısı başka yapılarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü nezdinde duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Göreceksiniz ki bu gömlek yüksek kaliteli yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları gibi çatı güvenliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Report this wiki page